2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Ezer Lámpás Éjszakája Miskolcon is

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós szakemberei is részt vettek az eltűnt gyermekekért rendezett programon. Miskolcon, a Népkertben más szakemberek mellett rendőrök is várták az érdeklődőket.

Miskolcon, 2017. május 28-án a helyi gyermeknapi programok részeként tartották meg az Ezer Lámpás Éjszakáját, az Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési-, Bűnügyi-technikai-, Közlekedésrendészeti Osztályainak munkatársai játékos feladatokkal, bemutatókkal, ismertetőkkel várták az érdeklődőket a gyerekektől a nagyszülőkig. A Készenléti Rendőrség pedig fegyverzeti, technikai bemutatókkal illusztrálta a rendőrség sokszínűségét.

A program zárásaként a szervezők léggömböket osztottak szét a látogatók között. A világító „lufikat” egyszerre engedték fel a magasba, jelképesen utat mutatva az eltűnt gyerekeknek, hogy hazataláljanak.

Az Ezer Lámpás Éjszakája – „Hogy minden gyermek hazataláljon” elnevezésű programsorozatról az  Országos Rendőr-főkapitányság honlapján részletes tájékoztatást olvashatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek