2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Ezer Lámpás Éjszakája Miskolcon is

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós szakemberei is részt vettek az eltűnt gyermekekért rendezett programon. Miskolcon, a Népkertben más szakemberek mellett rendőrök is várták az érdeklődőket.

Miskolcon, 2017. május 28-án a helyi gyermeknapi programok részeként tartották meg az Ezer Lámpás Éjszakáját, az Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési-, Bűnügyi-technikai-, Közlekedésrendészeti Osztályainak munkatársai játékos feladatokkal, bemutatókkal, ismertetőkkel várták az érdeklődőket a gyerekektől a nagyszülőkig. A Készenléti Rendőrség pedig fegyverzeti, technikai bemutatókkal illusztrálta a rendőrség sokszínűségét.

A program zárásaként a szervezők léggömböket osztottak szét a látogatók között. A világító „lufikat” egyszerre engedték fel a magasba, jelképesen utat mutatva az eltűnt gyerekeknek, hogy hazataláljanak.

Az Ezer Lámpás Éjszakája – „Hogy minden gyermek hazataláljon” elnevezésű programsorozatról az  Országos Rendőr-főkapitányság honlapján részletes tájékoztatást olvashatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek