2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

…és akkor nagy sebességgel kikanyarodott a lopott autó

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai Miskolcon teljesítettek szolgálatot, elsődleges feladatuk az ittas járművezetők kiszűrése volt.

Az éjszakai őrjárat nyugalmas volt, amikor este 11 órakor a Bartók Béla útról nagy sebességgel kikanyarodott egy nagy értékű sportkocsi. Egyenesen a rendőrök elé. A sofőr észrevette a járőröket, sőt az általuk egyértelműen leadott „állj” jelzést is. A világos színű sportautó vezetője lassított, majd nagy gázzal tolatni kezdett a Móra Ferenc út irányába és neki indult az éjszakai sötétnek.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai azonnal felmérték a helyzetet, s miközben követni kezdték a gyanús autót, értesítették a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletét. A több utcán keresztül tartó, majd negyed órás hajsza után az autót egy az úttól kieső erdős területen találták meg, sofőr nélkül.

A rendőrök az autó adatai alapján felkutatták a jármű tulajdonosát, aki elmondta, hogy a verdát cége telephelyéről vitték el. A tulajdonos a lopástól számított két órán belül hiánytalanul visszakapta értékes járművét.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek