2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Érvek a biztonsági ajtó mellett

Otthonunk bejáratán sok múlik. A ki- és beengedés mellett hőtartó és zajszűrő funkciója is van. Biztonsági felszereltségtől függően tökéletes védelmet biztosít a nem kívánt behatolók ellen.

A korszerű, időtálló és elegáns ajtó lakásunk, házunk igazi éke lehet. Egy tökéletesen záródó, a legújabb biztonságtechnikai felszereltségű bejárattal nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, vagy utazhatunk el akár hosszabb időre is otthonról.

Biztonságos beengedés

Szeretné biztosítani otthona és családja nyugalmát? Sikerrel védekezne a betörők és besurranó tolvajok ellen? Olyan megoldást keres, amely egyedi igényeinek is megfelel? Ha igen, akkor nincs más teendője, mint megismerkedni a Nívó Biztonsági Ajtó ajánlataival. A cég honlapján található kínálatban biztosan megtalálja a legjobb megoldást.

Az ajtókról és további egyedi lehetőségekről is tájékoztatást kap a weboldalon, illetve naprakész információkat talál az aktuális akciókról és prémium ajánlatokról is. A stílusos, népszerű és trendi biztonsági bejáratok mára már 50.000 magyarországi háztartásban fellelhetők. Köszönhető mindez az egyedi gyártásnak, a minőségi beépítésnek és a betörésvédelmi megoldások sokszínűségének.

Az ajtók felszereltségéről

Az ajtó gyártását és a beépítés munkafolyamatait magasan képzett szakemberek végzik. A gyártó 10 év garanciát ad a többféle minősítéssel rendelkező ajtóira. A tökéletes biztonságot a masszív szerkezet és a precíz kivitelezés szavatolja. Az egész ajtószerkezet mázsás súlya már önmagában is védelmet jelent, de ehhez hozzájárul a tok-ajtólap-zárak minőségi egysége is.

A tok körkörös zártszelvény, amely ellenáll bárminemű feszegetésnek. Az ajtólapba egy 1,5 mm vastagságú acéllap kerül beépítésre, a zárak 6 mobilis és 3 fix csapozattal rendelkeznek. A biztonságos ajtónyitáshoz hozzájárul az optikai kitekintő, a kilincs választékban pedig több típust is megtalálunk.

Külső jegyek

Az ajtók egyedi méretre gyártása mellett a külső megjelenésről is a megrendelő dönthet. A standard, plusz és extra kategóriákban dekorit, színezett és fóliázott kivitelt is választhatunk. A gyártó színskálája közel 100-féle színt tartalmaz, ráadásul a színezést kérhetjük úgy is, hogy az eltérő legyen a belső és külső oldalon. A weboldalon található színek tájékoztató jellegűek, hiszen a monitor beállításai nem biztos, hogy visszaadják a valós árnyalatokat. A helyszíni felmérésre érkező szakembernél mindig található színskála, ez a mérvadó, a végső rendelésnél érdemes onnan kiválasztani a kért színt.

Választható az ajtólap mintázata, ahogy a különféle üvegbetétek, bevilágító ablakok száma és elrendezése is. Az üvegbetétek biztonsági üvegből készülnek. Nyíljon ajtónk akár kifelé vagy befelé, zárt folyosóra vagy teraszra, legyen egyszárnyú vagy kétszárnyú, a fém biztonsági ajtó jó megoldás, ha gondoskodni szeretne otthona védelméről. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek