2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Értékelték a megye közlekedésbiztonságát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-megelőzési Bizottság (MBB) 2019. március 28-án Dédestapolcsányban tartotta éves ülését, melyen a közlekedési szakemberek áttekintették és értékelték a megye közlekedésbiztonsági helyzetét.

Az évértékelőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberein túl megjelentek a közúti közlekedés biztonságáért felelős, illetve abban érintett további szervek és szakemberek is.

Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének rendezvényt megnyitó szavai után a házigazda Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetője Dr. Bakk Richárd r. alezredes szólalt fel. Ezt követően Pitkó László r. alezredes, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, az MBB ügyvezető elnöke, valamint Dr. Lovassyné Németh Mária r. alezredes, az MBB titkára adtak tájékoztatást az elmúlt egy év baleseti helyzetéről.

A bizottság célul tűzte ki a balesetek csökkenő tendenciájának elérését, különös figyelmet fordítva a gyalogos- és kerékpáros balesetek megelőzésére. Az ülésen ismertették továbbá, hogy számos, a balesetek megelőzését szolgáló kezdeményezést indítottak útjára közös erőfeszítéssel az MBB tagjai, melyek további sikere közös érdekünk és felelősségünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek