2024. 08. 22. csütörtök

Menyhért, Mirjam
1 EUR 394 HUF
1 GBP 464 HUF

Erdészeti fórum az Encsi Rendőrkapitányságon

A közös együttműködés, a rendőrség és az erdészeti hatóságok, nemzeti parkok feladatellátásának hatékonyabbá tétele érdekében hívott össze megbeszélést az Encsi Rendőrkapitányság vezetője.
A fórumon az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén erdőőrzési, erdészeti szakirányítási és természetvédelemmel kapcsolatos feladatokat ellátó szakszemélyzet és a rendőrkapitányság vezetői állománya vett részt.

A találkozó azzal a céllal jött létre, hogy a felek megismerjék egymás véleményét, az egymással szemben támasztható elvárásokat. A fórum során elhangzott, hogy ki miben látja a legégetőbb problémákat, illetőleg meghatározásra kerültek az együttműködés főbb irányvonalai, az elkövetkezendő időszak feladatai, célkitűzései.

Az egyeztető megbeszéléstől a résztvevők azt várják, hogy a felek együttes fellépésének hatására hatékonyabbá válik az együttműködés az erdőterületeken jellemző falopások, természetkárosításokkal szemben.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek