2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Épségben megtalálták a kétségbeesett nőt

A rendőrök egy otthonából ismeretlen helyre távozó és életét eldobni szándékozó kupai nőt kutattak fel, majd szállíttattak kórházba.
A rendőrségre 2015. április 27-én 12 óra 15 perckor telefonált egy kupai nő, melynek során arról tett bejelentést, hogy tragikus lépésre szánta el magát.

A járőrök azonnal a bejelentő lakására mentek, de az elkeseredett, 52 éves asszonyt már nem találták otthon. Ekkor adatgyűjtést végeztek, majd a helyi lakosok bevonásával kutatócsoportot állítottak fel.

A kutatás eredménnyel járt, ugyanis a bejelentéstől számított négy órán belül Kupa és Selyeb között – egy bokros területen – épségben megtalálták a kétségbeesett nőt, akit a mentők közreműködésével kórházba szállíttattak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…