2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Enter

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint két hetes a kábítószer-ellenes világnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrség a társzervekkel együttműködve különféle programokat és előadásokat tartott több iskolában, illetve nyári táborokban is.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ENSZ által harminc éve kihirdetett világnaphoz kötődően 2018. június 11-e és 26-a között a tíz rendőrkapitánysága illetékességi területén előadásokat szervezett, általános- és középiskolákban csatlakozott különféle programokhoz, ahol interaktív beszélgetéseken hívták fel a tanulók figyelmét a drog-fogyasztás veszélyeire. A szakemberek továbbá több városban is Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon (KEF) beszélték meg a kábítószer-ellenes küzdelem aktualitásait.

A bűnmegelőzési és drogprevenciós szakemberek például Edelényben, Sátoraljaújhelyben, Szerencsen, Mezőkövesden iskolásoknak tartottak előadást a drog-fogyasztás veszélyeiről, Miskolcon egy programozó nyári tábor részeként „ütöttek entert” a megelőzés megerősítésére. Ózdon az egészség-tábor részeként volt drogprevenciós előadás, akárcsak a sárospataki Erzsébet-táborban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum