2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Enter

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint két hetes a kábítószer-ellenes világnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrség a társzervekkel együttműködve különféle programokat és előadásokat tartott több iskolában, illetve nyári táborokban is.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ENSZ által harminc éve kihirdetett világnaphoz kötődően 2018. június 11-e és 26-a között a tíz rendőrkapitánysága illetékességi területén előadásokat szervezett, általános- és középiskolákban csatlakozott különféle programokhoz, ahol interaktív beszélgetéseken hívták fel a tanulók figyelmét a drog-fogyasztás veszélyeire. A szakemberek továbbá több városban is Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon (KEF) beszélték meg a kábítószer-ellenes küzdelem aktualitásait.

A bűnmegelőzési és drogprevenciós szakemberek például Edelényben, Sátoraljaújhelyben, Szerencsen, Mezőkövesden iskolásoknak tartottak előadást a drog-fogyasztás veszélyeiről, Miskolcon egy programozó nyári tábor részeként „ütöttek entert” a megelőzés megerősítésére. Ózdon az egészség-tábor részeként volt drogprevenciós előadás, akárcsak a sárospataki Erzsébet-táborban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek