2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Embertelen – a közveszély színhelyéről lopott

Embertelen – a közveszély színhelyéről lopott A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kialakult rendkívüli árvízi helyzetben a hatóságok a lakossággal kart karba öltve mindent megtesznek a veszélyhelyzet elhárítása érdekében. A példás összefogással szembemenve egy férfi Vizsolynál az árvízi védekezés gátjáról kívánt egy ott elhelyezett gerendát eltulajdonítani. A mai napon Vizsolynál a kis Hernád csatorna védgátjánál az árvízzel szemben küzdő emberek arra lettek figyelmesek, hogy a gátra magasításként elhelyezett gerenda eltűnt.

A települést védő gerenda eltűnését az azt észlelők azonnal jelezték a mentési munkálatokban szintén résztvevő rendőröknek, akik a közelben hamar tetten értek egy férfit, aki az eltulajdonított tárgyat a közelben próbálta elrejteni.

A rendőrök a tetten ért 24 éves helyi férfit az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben közveszély színhelyén elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek