2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Emberölés Ózdon

Egy 56 éves ózdi asszonyt gyanúsít a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével.
Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást 2014. július 15-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az akkor még ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. július 15-én 13 órát megelőzően egy ózdi társasházban egy késsel olyan súlyosan bántalmaztak egy 48 éves férfit, hogy a helyszínen életét vesztette.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök 72 óra leforgása alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 56 éves Sz. Lászlónét, aki maga is megsérült a volt élettársával folytatott végzetes vita során.

A 2014. július 17-én bűnügyi őrizetbe vett ózdi terhelttel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek