2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Emberölés Nagykinizsen

Március 17-én az esti órákban Nagykinizsen lakásában megöltek egy 47 éves helyi asszonyt. A később beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével az áldozat férje gyanúsítható, akit tegnap este a nyomozók bűnügyi őrizetbe vettek.

Március 18-án reggel a sértett férje tett bejelentést a rendőrségre, mely szerint feleségét lakásukban holtan találta. A helyszínre kiérkező szemlebizottság megállapította, hogy az asszonyt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen elhalálozott.

A bevezetett nyomozati cselekmények és elvégzett adatgyűjtések eredményeként a bejelentő férjre terelődött a gyanú, akit a tegnap este folyamán a rendőrök őrizetbe vettek. A rendőrség a rendelkezésre álló adatok alapján kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Btk. 166.§ (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek