2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Emberölés kísérlete Izsófalván

Elrendelte előzetes letartóztatását az illetékes járásbíróság annak az izsófalvai férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint szerelemféltésből két embert akart megölni.
Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Cs. Attila 43 éves izsófalvai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 1-jén 18 óra körüli időben egy izsófalvai ingatlanban a nála lévő lőfegyverrel, illetve annak utánzatával megfenyegetett egy férfit és egy nőt. A fenyegetőző kísérletet tett mindkét sértett megölésére, de az eszköz nem működött. A támadó ezt követően a pisztoly markolatával bántalmazta a férfit, majd távozott a helyszínről.

A sértettek bejelentését követően a nyomozók azonnal elfogták a 43 éves gyanúsítottat, majd előállították a rendőrségre. A bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. szeptember 4-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek