2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Emberölés Csernelyen

A bűncselekmény tudomására jutásától számított egy napon belül a rendőrök azonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható csernelyi férfit.
Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy csernelyi ingatlanban 2014. április 25-én 21 órát követően olyan súlyosan bántalmaztak egy 43 éves nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

 
A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök 24 óra leforgása alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves F. Attilát.

 
A 2014. április 27-én bűnügyi őrizetbe vett csernelyi gyanúsítottal szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek