2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Emberölés Csernelyen

A bűncselekmény tudomására jutásától számított egy napon belül a rendőrök azonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható csernelyi férfit.
Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy csernelyi ingatlanban 2014. április 25-én 21 órát követően olyan súlyosan bántalmaztak egy 43 éves nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

 
A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök 24 óra leforgása alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves F. Attilát.

 
A 2014. április 27-én bűnügyi őrizetbe vett csernelyi gyanúsítottal szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek