2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Emberkereskedő rendőrkézen

A miskolci nyomozók egy csincsei férfit fogtak el, aki a gyanú szerint külföldön kényszerített prostitúcióra két nőt.
Emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 45 éves csincsei lakos ellen.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított 2013. május utolsó napjaiban éttermi, kisegítő munkát ajánlott két nőnek, amit a németországi Hamburgban kellett volna végezni.

A két nőt – mint későbbi sértetteket – az elkövető Hamburgba szállította, azonban ott már – a korábbi megállapodástól eltérően  – erőszakkal és fenyegetéssel prostitúciós tevékenységre kényszerítette őket, illetve a későbbiek folyamán az egyik sértettet egy külföldi állampolgárnak „eladta”.

A bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök a gyanúsítottat 2014. március 21-én  elfogták, bűnügyi őrizetbe vették, majd a bíróság 2014. március 22-én előzetes letartóztatását elrendelte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek