2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Eltűnt Somogyi Gabriella

Eltűnt Somogyi Gabriella

Eltűnt Somogyi GabriellaA Szerencsi Rendőrkapitányság 1844/2010. ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Somogyi Gabriella 23 éves taktaharkányi lakos eltűnése ügyében.

Somogyi Gabriella 2010. április 2-án hajnali 3 óra 40 perc körüli időben a taktaharkányi lakásáról indult dolgozni a miskolci munkahelyére, de már a vonatra sem látták felszállni és azóta semmilyen életjelet nem ad magáról.

Személyleírása: kb. 170 cm magas, átlagos testalkatú, kerek fejformájú, barna haja (nem festett) kb. hátközépig ér. Szeme színe kék, szemöldöke vékonyan szedett, orra kicsi, orrnyerge keskeny, szája ívelt, válla, karja izmos, sportos jellegű.

Utolsó ismert ruházata: halványkék kapucnis széldzseki, melynek polár belső része szintén kék. Ujj részén narancs színű hosszanti csík látható. Halványkék farmer nadrágot, fekete Nike sport cipőt viselt és fekete színű, kisméretű vászontáska volt nála.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki Somogyi Gabriellával, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 47/563-340-es, valamint a 107–es vagy pedig a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek