2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Eltiltás tartama alatt bizonytalan úttartással

A Borsodnádasdi Rendőrőrs járőrei Arlón egy férfit kívántak igazoltatni, aki a gépkocsijából kiszállva futva próbált menekülni a rendőrök elől.
Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének egyenruhásai lakossági bejelentést követően 2014. szeptember 12-én 12 óra 45 perckor egy Borsodnádasdról Arló irányába közlekedő személygépjárművet kívántak ellenőrizni. A gépjármű sofőrje azonban az egyértelmű rendőri jelzés ellenére sem állt meg, majd egy parkolóban gépjárművét hátrahagyva futva próbált menekülni. A rendőrök perceken belül elfogták a férfit, akiről kiderült, hogy 2014. június 30-án a Miskolci Törvényszék a gépjárművezetéstől 1 év 8 hónapra jogerősen eltiltotta. A 43 éves ózdi lakost koordinálatlan mozgása miatt a járőrök vér- és vizeletvételre is előállították.

J. Györggyel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…