2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Eltakarította a pénzt

Egymillió forintot tulajdonított el az a miskolci nő, aki takarítani járt az idős, beteg sértetthez.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Zoltánné 46 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. február 22-e és 25-e közötti időszakban egy miskolci lakásból eltulajdonított egymillió forint készpénzt és egy bankkártyát, attól az idős nénitől, akinél rendszeresen takarított.

A nyomozás eredményeként a rendőrök a lakossági bejelenés napján, azaz február 25-én beazonosították, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, aki beismerte tettét.

A nyomozók az eljárás során megtalálták az eltulajdonított pénzt és a bankkártyát is, így azokat a rendőrök átadtak jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek