2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Elszíneződtek a szondák

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 8-án történt rendőrségi eseményei.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei vasárnap nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás, ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, illetve egy autóst, akit eltiltottak a járművezetéstől és úgy ült volán mögé.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két férfival és három fiatalkorú társukkal szemben. A nyomozás adatai szerint a 36 éves H. Tibor, a 36 éves K. Károly és három fiatalkorú társuk előzetes szóváltást követően Miskolcon a Népkertben éjfél után nem sokkal bántalmaztak három helyi férfit. A rendőrség elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a garázdákat.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

 

A Mezőkövesdi és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek