2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elszíneződtek a szondák

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabálysértési őrizetek
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában a rendőrség öt személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfival és egy nővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést garázdaság miatt, továbbá egy-egy személlyel lopás és az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság miatt egy férfit vett szabálysértési őrizetbe.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci és az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek