2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elszíneződött a szonda

Egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, és többek között tolvajokkal szemben is eljártak a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 26-án.
A miskolci rendőrök két helyi férfit vettek szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Egyikük, az 55 éves F. László a borsodi megyeszékhely egyik élelmiszerboltjából akart konzerveket eltulajdonítani, de tetten érték. A másik esetben a 49 éves B. Gyula Perecesen akácfát lopott. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy férfival szemben hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megsértése miatt.

 Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül tervezik bíróság elé állítani az eljárás alá vont személyeket.

 Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen, a helyszínen vették el a vezetői engedélyét egy sofőrnek, mivel a nála alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek