2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Intő jel - kihűléses haláleset Mezőcsáton

Előzetesben egy újabb miskolci rabló

Előzetesben egy újabb miskolci rablóKisgyermekével sétáló édesanyára támadt egy férfi Miskolcon. A rendőrség elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint egy középkorú férfi megszólított, majd bántalmazott egy gyermekével sétáló miskolci nőt még októberben. A támadó pénzt követelt és amikor nem kapott megütötte a sértetett. Az édesanya földre esett pénztárcáját a támadó magával vitte a benne lévő iratokkal, bankkártyával, készpénzzel együtt, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozás adatai alapján felmerült annak a gyanúja, hogy a bűncselekményt Sz. Gy. 50 éves miskolci férfi követte el. A tettessel szemben rablás, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint visszaélés okirattal vétsége miatt indított eljárást a rendőrség. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetőt a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság november 24-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A gyanúsított ezidáig négy alkalommal volt büntetve magánlaksértés, garázdaság vétségének, testi sértés vétségének, valamint súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt, és jelenleg felfüggesztett büntetés hatálya alatt áll.


A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek