2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Előzetesben az ózdi pénztárcarabló

Előzetes letartóztatásba került az az ózdi támadó, akit rendőrök egy órán belül azonosítottak és elfogtak.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. június 19-én 12 óra 45 perckor Ózd, Vasvár úton gyalogolt hazafelé egy ózdi nő, amikor a rabló hátulról megrúgta, majd kitépte a sértett kezében lévő – készpénzt tartalmazó – pénztárcáját és elfutott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a sértett bejelentését követően azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, akit a cselekmény elkövetésétől számított egy órán belül, a helyszín közelében elfogtak.

A 16 éves fiatalkorú támadót a rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, aki gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a tettest bűnügyi őrizetbe vette és az ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a járásbíróság 2014. június 21-én elrendelt.

A nyomozás során az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársa visszaszolgáltatta a sértett irataival együtt eltűnt pénztárcáját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…