2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben az ózdi erőszakoskodó

A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el a gyanúsítottnak.
Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. Sándor 27 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2015. június 9-én 23 óra 29 perckor Ózdon, a Piactéren hátulról rátámadt egy sétáló nőre, akiről megpróbálta letépni ruháját és egy közeli nyilvános illemhely felé akarta magával vonszolni. A sértettet – az általa kifejtett ellenállásnak köszönhetően – támadója eleresztette, aki így elmenekült a helyszínről.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával 2015. június 17-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A terheltet az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. június 17-én bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. június 19-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek