2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Előzetesben az ózdi drogdíler

Előzetesben az ózdi drogdíler

Előzetesben az ózdi drogdílerÁtfogó akció keretében sikerült elfogni egy ózdi kábítószer-terjesztőt, aki már előzetesben várja ügyének további alakulását.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült felszámolni egy 28 éves ózdi drogdíler hálózatát, akinek állandó vevőköre volt. Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a fogyasztókat is.

 

/A fotó illusztráció/

A 28 éves terjesztőnél tartott házkutatás során a hűtőszekrényből kerültek elő a kábítószer gyanús anyagok, amelyeket hatóanyag és mennyiség tekintetében jelenleg szakértők vizsgálnak. A családi ház udvarán lévő mellékhelyiségben pedig drog fogyasztásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök. A nyomozás során kiderült az is, hogy az ózdi férfi drogkereskedelemből tartotta fenn magát.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kereskedelemmel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves G. L.-lel szemben. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Amennyiben a gyanúsított bűnösségét a bíróság megállapítja, úgy kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek