2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Előzetesben az ózdi drogdíler

Előzetesben az ózdi drogdíler

Előzetesben az ózdi drogdílerÁtfogó akció keretében sikerült elfogni egy ózdi kábítószer-terjesztőt, aki már előzetesben várja ügyének további alakulását.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült felszámolni egy 28 éves ózdi drogdíler hálózatát, akinek állandó vevőköre volt. Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a fogyasztókat is.

 

/A fotó illusztráció/

A 28 éves terjesztőnél tartott házkutatás során a hűtőszekrényből kerültek elő a kábítószer gyanús anyagok, amelyeket hatóanyag és mennyiség tekintetében jelenleg szakértők vizsgálnak. A családi ház udvarán lévő mellékhelyiségben pedig drog fogyasztásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök. A nyomozás során kiderült az is, hogy az ózdi férfi drogkereskedelemből tartotta fenn magát.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kereskedelemmel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves G. L.-lel szemben. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Amennyiben a gyanúsított bűnösségét a bíróság megállapítja, úgy kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek