2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben az ózdi autótolvajok

A rendőrök azonosították azokat a fiatal férfiakat, akik Ózdon több autót is eltulajdonítottak, illetve feltörtek.
Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Roland 18 éves és H. Arnold 22 éves farkaslyuki lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. december 4-e és 12-e között összesen hat autót törtek fel, illetve loptak el Ózd különböző területein. Volt olyan autó, amit feltörése után nem sikerült beindítaniuk, így abból a rádiót vitték el, előfordult, hogy csak 500 métert haladtak a zsákmánnyal, de a vezetékek szétesése miatt az leállt, így gyalogosan menekültek tovább. Mindent hátra hagyva siettek el a helyszínről akkor is, amikor a tulajdonos felfedezte szándékukat. Egy Trabanttal például balesetet okoztak, amit aztán elrejtettek.

A nyomozás eredményeként az Ózdi Rendőrkapitányság azonosította, elfogta, majd a bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra 2015. december 15-én az illetékes járásbíróság elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek