2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben az „óvatos” betörő

Voltaképpen óvatossága okozta a vesztét annak a betörőnek, aki Monajon és környékén hatolt be több magánlakás udvarára, ahonnan a melléképületekből, fészerekből használati tárgyakat tulajdonított el.
Egy monaji férfi arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy 2013. május 27-én a hajnali órákban egy lekapcsolt fényszórójú jármű tolatott az utcájában, ami felettébb gyanússá vált számára
. A Szikszói Rendőrőrs szolgálatban lévő körzeti megbízottjai a bejelentés helyszíne közelében találtak egy gépkocsit, amiben kábelek és elektromos kézi szerszámok voltak. Kisvártatva visszatért, az autó tulajdonosa, aki hitelt érdemlően nem tudott elszámolni a járműben tárolt eszközök eredetéről.

A férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állították elő az Encsi Rendőrkapitányságra. Mindeközben Monajról és Selyebről több bejelentés érkezett lopás miatt. A négy sértettől háztartási gépeket, fémet, és különféle szerszámokat tulajdonítottak el. A nyomozás adatai alapján az 52 éves miskolci férfi megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével.

A bűnügyi őrizetbe vett tettessel szemben az Encsi Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek