2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben az idős nő házára rátörő rabló

Egy évi, kitartó nyomozás eredményeként rács mögé került a bűncselekmény egyik gyanúsítottja. Társát még keresi a rendőrség.
A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert két, akkor még ismeretlen személy 2012. október 28-án 12 óra 45 perc körüli időben befeszítette egy időskorú asszony sárospataki lakásának ajtaját, majd az ott tartózkodó sértettet bántalmazta és megkötözte. A támadók ezt követően a sértett ékszereit és lakásban tartott készpénzét eltulajdonítva elmenekültek.

Több mint egy évi, kitartó nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és 2013. november 25-én bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható olaszliszkai 19 éves K. Tibort. A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztéssel élt a terhelt előzetes letartóztatása érdekében, amit az eljáró nyomozási bíró 2013. november 28-án elrendelt.

A gyanúsított társát továbbra is keresi a rendőrség.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya az ügyben korábban kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek