2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Előzetesben a sorozat gépkocsi feltörő

A rendőrök elfogták azt a 33 éves férfit, aki Miskolcon másfél hónap alatt nyolc autót tört fel.

A Miskolci Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, mert az Miskolcon, a Középszer utcában 2014. március 3-a és 4-e között, egy parkoló személygépkocsi ablaküvegét betörte. A tolvaj különféle műszaki cikkeket, valamint személyes tárgyakat tulajdonított el az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

 Az Avasi Rendőrőrs járőrei 2014. április 20-án, szintén a Középszer utcában történt gépkocsi feltöréssel kapcsolatos lakossági bejelentést követően a helyszín közelében egy gyanús férfira lettek figyelmesek, aki miután a rendőrautót meglátta szaladni kezdett.

 

A rendőrök hamar elfogták férfit, aki az intézkedés során beismerte tettét, valamint további hét személygépkocsi feltörését is.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság B. Krisztián miskolci lakost bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, melyet ügyészi indítványra a járásbíróság 2014. április 25-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek