2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a sajókazai felnőtt korú rablók

A bíróság a mai napon elrendelte annak a három sajókazai férfinek az előzetes letartóztatását, akik szombat hajnalban fiatalkorú lánytestvéreikkel együtt törtek rá egy ötvenes éveiben járó helyi férfi lakására.
Mint ismeretes a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2012. december 8-án szombaton, valamivel hajnali egy óra előtt tetten értek négy személyt, akik egy sajókazai férfi lakásába behatolva az ott lakót bántalmazták és tőle pénz követeltek. A sértett a támadás során 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett. A járőröknek három elkövetőt még a sértett udvarán, a negyediket pedig a közelben sikerült elfogniuk.

A késő éjjel tetten ért és elfogott, majd őrizetbe vett két felnőtt korú és két fiatalkorú elkövető elszámoltatása során kiderült: ötödik társuknak a többieket hátrahagyva sikerült elmenekülnie. Még a délelőtt folyamán azonban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói őt is bűnügyi őrizetbe vették.

A 30, 23 és 19 éves felnőtt korú, büntetett előéletű, bűnügyi őrizetben lévő férfiak esetében az ügyészség indítványozta további fogva tartásukat, amit a nyomozási bíró a mai napon elrendelt.

Az előzetes letartóztatásba került három felnőtt korú férfival és a két, szabadlábra helyezett 16 és 14 éves fiatalkorú lánnyal szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…