2024. 05. 15. szerda

Zsófia, Szonja
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Előzetesben a sajókazai felnőtt korú rablók

A bíróság a mai napon elrendelte annak a három sajókazai férfinek az előzetes letartóztatását, akik szombat hajnalban fiatalkorú lánytestvéreikkel együtt törtek rá egy ötvenes éveiben járó helyi férfi lakására.
Mint ismeretes a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2012. december 8-án szombaton, valamivel hajnali egy óra előtt tetten értek négy személyt, akik egy sajókazai férfi lakásába behatolva az ott lakót bántalmazták és tőle pénz követeltek. A sértett a támadás során 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett. A járőröknek három elkövetőt még a sértett udvarán, a negyediket pedig a közelben sikerült elfogniuk.

A késő éjjel tetten ért és elfogott, majd őrizetbe vett két felnőtt korú és két fiatalkorú elkövető elszámoltatása során kiderült: ötödik társuknak a többieket hátrahagyva sikerült elmenekülnie. Még a délelőtt folyamán azonban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói őt is bűnügyi őrizetbe vették.

A 30, 23 és 19 éves felnőtt korú, büntetett előéletű, bűnügyi őrizetben lévő férfiak esetében az ügyészség indítványozta további fogva tartásukat, amit a nyomozási bíró a mai napon elrendelt.

Az előzetes letartóztatásba került három felnőtt korú férfival és a két, szabadlábra helyezett 16 és 14 éves fiatalkorú lánnyal szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szemben a forgalommal
Sávot és irányt is tévesztett az a lengyel kamionos, aki néhány kilométer hosszan szemben haladt a forgalommal. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bev…

További cikkek