2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Előzetesben a pénzváltó kifosztók

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a három szikszói férfinak, akik egy ónodi idős házaspárnak csalárdul tűzifát ígértek, majd a megtévesztett sértettektől több százezer forintot vittek el.
A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett kifosztás bűntett gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást, mert Ónodon egy családi ház idős tulajdonosainak 2015. április 2-án 12 óra 30 perckor akkor még ismeretlenek tűzifát kínáltak eladásra, majd pénzváltás ürügyén beljebb kerültek a lakásba. Az idős házaspár figyelmét elterelő férfiak a sértettektől több százezer forintot tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a nyomozók azonosították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával 2015. április 21-én elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Olivér 22 éves, R. Ferenc 26 éves, valamint Sz. Lajos 47 éves szikszói lakosokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói mindhárom gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettettek előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. április 23-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek