2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a nőkre támadó rablók

Az elmúlt időszakban több nőt is megtámadtak Miskolcon azok a rablók, akiket a rendőrök a nyomozás eredményeként beazonosítottak és elfogtak. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás és lopás miatt indított büntetőeljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai alapján a tettesek nőket támadtak meg, akiktől erőszakkal ékszereket vettek el. Az elkövetők módszere az volt, hogy hátulról lecsaptak a sértettetekre majd kitépték azok fülbevalóit. Volt olyan eset, ahol nem alkalmaztak erőszakot, de előfordult olyan is, amikor táskát vittek el a rablók.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói munkájuk eredményeként a két elkövetőt beazonosították és elfogták. A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves Ó. Gergőt és a szintén 19 éves M. Richárdot a hatóság 2013. május 27-én vette bűnügyi őrizetbe, akik kihallgatásukkor összesen 13 általuk elkövetett támadást ismertek be.

A Miskolci Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a járásbíróság május 29-én elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek