2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Előzetesben a harsányi emberölés gyanúsítottja

A rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a miskolci elkövetőt, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy harsányi fiatalembert.

Fotó: Borsod Online

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. október 14-én nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves miskolci lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján október 14-re virradóra Harsány községben több, fiatalokból álló társaság is szórakozott, akik közel azonos időben tartottak hazafelé. Ennek során egy helyi 20 éves fiatalember összeszólalkozott egy kisebb csoporttal. Ez utóbbiak közül a vita hevében egyikük, késével olyan súlyos sérüléseket okozott a sértettnek, hogy a harsányi fiatal kórházba szállítása közben életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 19 éves H. Patrikot bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatása érdekében, amit ügyészi indítványra a nyomozási bíró a mai napon elrendelt.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek