2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a besurranó

Elfogta a rendőrség az alsózsolcai besurranó tolvajokat, akik az elmúlt időszakban több helyi portára is betörtek. Lopás vétség gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse 2013. szeptember 23-án az esti órákban az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint, Alsózsolcán egy családi ház melléképületéből fém alkatrészeket és különböző szerszámgépeket tulajdonítottak el.

 A bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrség alig 24 óra alatt azonosította és elfogta a 23 éves alsózsolcai R. Balázst, illetve két fiatalkorú társát, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével és még további, a településen hasonló mód véghezvitt besurranással.

 A Miskolci Rendőrkapitányság R. Balázst bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra 2013. szeptember 27-én a bíróság elrendelt. A személyi szabadságában korlátozott terhelt társai szabadlábon védekezhetnek a büntetőeljárás jelenlegi szakaszában.


Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…