2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Előzetesbe került ezer forintért

Előzetesbe került ezer forintért

Előzetesbe került ezer forintértPénzt követelt a rabló, majd pofonnal nyomatékosította szándékát, így a sértett ezer forintot a bíróság pedig harminc napot adott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást egy tiszaújvárosi férfival szemben. A gyanúsított március 10-én Tiszaújváros egyik utcáján az esti órákban leszólított egy férfit, akitől pénzt követelt. A rabló nemleges választ kapott, erre pofont adott áldozatának. A bántalmazás hatására a sértett elővette a nála lévő ezer forintot átadta a támadónak, aki elmenekült a helyszínről.

Az esetet több óra elteltével jelentették a rendőrségen. Ennek ellenére a jó hely és személyismeret, illetve a megfelelő rutinnak köszönhetően a tiszaújvárosi nyomozók elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrség rablás miatt folytat vele szemben eljárást, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság március 12-én elrendelt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek