2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Előzetes letartóztatásban a sátoraljaújhelyi marihuána üzér

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el a gyanúsítottnak. Mint ismeretes kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki Sátoraljaújhely külterületén marihuána-ültetvényt létesített.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. június 16-án 20 órakor a helyszínen elfogták A. István 36 éves sárospataki lakost, aki éppen gondozta és locsolta a vadkender-egyedeket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az eljáró nyomozási bíró 2014. június 19-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek