2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Előállított garázdák

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert egy helyi presszó előtt 2013. augusztus 21-én hajnali fél egykor négy személy minden indok nélkül rátámadt és bántalmazott két fiatalembert. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök azonosították, elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény négy feltételezett elkövetőjét J. Ákos 41 éves, O. Zoltán 34 éves helyi lakosokat és két fiatalkorú társukat.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. augusztus 21-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei egy „bolti szarka” és két védett övezetben kéjelgő nő ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, valamint az Edelényi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek