2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Előállított garázdák

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Székből lett utánfutó A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert egy emődi presszó teraszáról 2013. július 17-én hajnali fél kettőkor eltulajdonítottak két műanyag széket. Az ülő alkalmatosságokat az elkövetők egy kerékpár után kötve húzták az úttesten, közben hangoskodtak és kiabáltak. A székeket ezt követően többször földhöz vágták, melynek következtében azok darabokra törtek. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban riadalmat keltő 18 éves Sz. Dánielt, valamint két 17 éves társát a kiérkező járőrök elfogták és előállították. A kihallgatások során a gyanúsítottak a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését beismerték, elmondásuk szerint a garázdaságot ital hatása alatt követték el.

 

Vita után csetepaté

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Róbert 31 éves miskolci, valamint T. Nikoletta és B.Attila 26 éves, B. Pál 32 éves és B. Norbert 33 éves felsőzsolcai lakosokkal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. július 17-én délután Felsőzsolcán, a Táncsics Mihály utcában előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a rendőrök elfogták és előállították.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában egy halálos kimenetelű és három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek