2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Ellopott életmentő GPS és a „kitakarított” vasúti mosdók

Egy közvetve életeket is mentő GPS készüléket loptak egy mentőautóból Miskolcon, Tiszaújvárosban egy férfi kukával végzett töréstesztet, öt fiú, pedig készpénzfelvételre használta egy idős nő táskáját Szerencsen.

Nyoma veszett GPS

Miskolcon az egyik kórház előtt parkoló mentőautóból augusztus 19-én az egyelőre ismeretlen elkövető ellopott egy nagy értékű GPS készüléket. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az ügyben.

Az autó nem széf!

Egy edelényi családi ház kertjében parkoló nyitott gépkocsiból a napokban elloptak különböző értékeket. A tolvajok CD lejátszót, elektromos hajvágót, iratokat, bankkártyát és készpénzt vittek magukkal. A hatóság forrónyomos intézkedéseinek eredményeként a rendőrök rövid idő alatt elfogták az elkövetőket. A két helyi férfivel szemben lopás miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság.

A Rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek. Továbbá érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni!

Hangos kuka

Tiszaújváros éjszakai csendjét eddig még tisztázatlan körülmények miatt egy férfi törte meg. A dühös elkövető október 20-án a késő esti órákban felkapott egy utcai szemetest, bedobta azt egy üzlet kirakatába, majd távozott a helyszínről. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.


„Kitakarított” vasúti wc-k

A napokban az egyelőre ismeretlen elkövető a tokaji vasútállomás mellékhelyiségeit takarította ki. A tettes a női-, illetve a férfimosdókból többek között elektromos kézszárítókat, toalettpapír tartókat, elektromos kapcsolókat lopott el. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az ügyben.

Öten egy ellen

Egy szerencsi idős nő a napokban sétált a város utcáin, amikor öt fiú elszaladt mellette és kikapták kezéből a táskáját. A gyermekkorú elkövetők a táskából kivették a készpénzt, majd a retikült visszadobták a sértettnek. A gyors rendőri intézkedések eredményeként rövid idő alatt sikerült elfogni a gyermekkorú elkövetőket.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek