2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Elkaplak és lerendezem a családodat is!”

Vádemelési javaslat a sárospataki garázda ügyében. Sárospatak belvárosában 2013. március 5-én délután egy férfi rátámadt egy testvérpárra és a nála lévő késsel megfenyegette egyiküket. A bántalmazó a sértett ruházatát megragadva hátrafelé húzta annak kapucnis pulóverét, majd a zsebéből egy bicskát elővéve az áldozatot és családját személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével fenyegette meg.

A tettes pechére a városi rendőrkapitányságtól nem messze történt útonállásszerű támadás ügyében a Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a sértett feljelentése alapján felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 23 éves sárospataki B. Richárddal szemben a Sárospataki Rendőrkapitányság az ügyben elrendelt nyomozást 2013. június 25-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek