2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Elfogás csokor a rendőröktől

Eljátszották szerencséjüket a tiszaújvárosi rablók

Eljátszották szerencséjüket a tiszaújvárosi rablókKisebb értékre elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök Tiszaújvárosban két körömi férfit délután. A kihallgatottak azt követően, mint utóbb kiderült nem haza mentek, este már súlyosabb törvénysértést követtek el, kiraboltak egy helybéli férfit.

Egy tiszaújvárosi férfi december 28-án éjfél előtt néhány perccel jelentette a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletén, hogy két férfi megtámadta, elvették tőle pénztárcáját és mobiltelefonját. A sértett elmondta még, hogy egy italkimérésből tartott haza, amikor megkérdezték tőle, hogy van-e eladó telefonja. A választ szinte meg sem várva a támadók bántalmazni kezdték és miután a földre került és elvették a nála lévő értékeket még kapott néhány ütleget.

A tiszaújvárosi rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és ezzel párhuzamosan a megadott személyleírások alapján keresni kezdték az elkövetőket. Alig két óra alatt sikerre vezetett a nyomozás, egy másik szórakozóhelyen fogták el a rablókat, akik éppen játékgépeztek. Az őrizetbe vett körömi gyanúsítottak elismerték tettüket, velük szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság többek között rablás miatt folytat eljárást.

Az ügy kapcsán említést érdemel, hogy a 18 és 22 éves körömi férfiakkal szemben több bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást a rendőrség. Az idősebbet például majd 40 személygépkocsi feltöréssel, míg a fiatalabbat kisebb értékre elkövetett lopásokkal gyanúsítják. Az eset érdekessége, hogy a rablás délutánján egy kocsmai lopás – 500 forint értékben vittek el italt – miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. Ezen eljáráskor még szabadlábon védekezhettek, most azonban már fogdában köszönthetik az új esztendőt.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…