2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)
Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A Bánhorváti Postahivatalban 2009. április 30-án történt fegyveres rablási kísérlet során tanúsított gyors és szakszerű rendőri intézkedésért elismerését és köszönetét fejezte ki a Magyar Posta Zrt.
A Magyar Posta Zrt. Biztonsági Főigazgatója Vidus Tibor Úr elismerését és köszönetét fejezte ki annak a két rendőrnek, akik április utolsó napján a borsodi településen történt postai fegyveres rablási kísérlet elkövetőjét negyedórán belül elfogták.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A tegnapi napon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon Baróczi András, a Magyar Posta Rt. Miskolci Biztonsági Osztályának vezetője Dr. Vereckei Csaba r. ezredes rendőrfőkapitány jelenlétében adta át az elismeréseket Antal Gábor r. törzszászlósnak, valamint Andó Péter r. zászlósnak a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrvezetőinek.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)Információs háttér:
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletére 2009. április 30-án 10.30-kor érkezett bejelentés szerint Bánhorvátiban egy akkor még ismeretlen elkövető megpróbálta kirabolni a helyi postát. A támadó kezében egy fegyvernek látszó tárggyal arra akarta kényszeríteni az intézmény munkatársait, hogy a kasszában lévő pénzt adják át neki. Az alkalmazottak azonban nem tettek eleget a férfi felszólításának, aki ezek után autóval elmenekült a helyszínről.

A nagy erőkkel indult nyomozásnak és a forrónyomon bevezetett intézkedéseknek köszönhetően a 26-os számú főúton az elkövetéstől számított negyedórán belül a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tettest.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A rendőrség őrizetbe vette a 35 éves kazincbarcikai férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás kísérlete miatt indított vele szemben eljárást.
B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Miskolc, 2009. május 26.

Dr. Gaskó Bertalan r alezredes
irodavezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek