2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)
Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A Bánhorváti Postahivatalban 2009. április 30-án történt fegyveres rablási kísérlet során tanúsított gyors és szakszerű rendőri intézkedésért elismerését és köszönetét fejezte ki a Magyar Posta Zrt.
A Magyar Posta Zrt. Biztonsági Főigazgatója Vidus Tibor Úr elismerését és köszönetét fejezte ki annak a két rendőrnek, akik április utolsó napján a borsodi településen történt postai fegyveres rablási kísérlet elkövetőjét negyedórán belül elfogták.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A tegnapi napon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon Baróczi András, a Magyar Posta Rt. Miskolci Biztonsági Osztályának vezetője Dr. Vereckei Csaba r. ezredes rendőrfőkapitány jelenlétében adta át az elismeréseket Antal Gábor r. törzszászlósnak, valamint Andó Péter r. zászlósnak a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrvezetőinek.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)Információs háttér:
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletére 2009. április 30-án 10.30-kor érkezett bejelentés szerint Bánhorvátiban egy akkor még ismeretlen elkövető megpróbálta kirabolni a helyi postát. A támadó kezében egy fegyvernek látszó tárggyal arra akarta kényszeríteni az intézmény munkatársait, hogy a kasszában lévő pénzt adják át neki. Az alkalmazottak azonban nem tettek eleget a férfi felszólításának, aki ezek után autóval elmenekült a helyszínről.

A nagy erőkkel indult nyomozásnak és a forrónyomon bevezetett intézkedéseknek köszönhetően a 26-os számú főúton az elkövetéstől számított negyedórán belül a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tettest.

Elismerés fegyveres rablás elkövetőjének elfogásáért (B-A-Z. MRFK)A rendőrség őrizetbe vette a 35 éves kazincbarcikai férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás kísérlete miatt indított vele szemben eljárást.
B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Miskolc, 2009. május 26.

Dr. Gaskó Bertalan r alezredes
irodavezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…