2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Élhető biztonság

Dr. Kalapos István r. ezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője 2019. április 29-én tartott komplex baleset- és bűnmegelőzési előadást a székhelyi városban.
A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központban tartott előadás célja olyan kötetlen légkör kialakítása volt, ahol a szakemberek hatékonyan át tudják adni azokat az ismereteket, amelyekkel elkerülhető az áldozattá válás, megteremthető az élhető biztonság. A teljesség igényét szem előtt tartva a kapitányságvezető tudatosította a közlekedésbiztonságot érintő ismereteket, továbbá kitért a 112-es segélyhívó használatával kapcsolatos tudnivalókra is.
Kalapos István

A szakember külön hangsúlyozta, hogy bűncselekmény gyanúja esetén azonnal értesítsék a rendőrséget, hívják a 112-es segélyhívó telefonszámot! Mindenesetre a nyomozás azzal támogatható leginkább, ha a szemtanú minden körülményt jól megfigyel (elkövető személyleírása, voltak-e társai, mivel és merre menekült, mit vitt magával, különös ismertetőjegyei).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek