2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elhajtott a gázoló

Halmajon, vasárnap hajnalban 02 óra 50 perckor a Fő utcán súlyos közlekedési baleset történt. A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.
A baleset során feltehetően egy eddig ismeretlen gépjármű vezetője egy 25 éves helyi fiatalembert elütött. A sofőr ezt követően segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.
Az elsődleges vizsgálatok szerint a fiatalember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentősök a helyszínen stabilizálták állapotát, majd kórházba szállították.

A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Kérjük, jelentkezzen aki a baleset körülményeivel kapcsolatban információval tud szolgálni, illetve tudomása van olyan járműről, melyen korábban nem látott sérülések találhatóak.

A Rendőrség várja továbbá egy sötét színű feltehetően Wolksvagen Passat, vagy hasonló személygépkocsi vezetőjének jelentkezését, aki a baleset idején a helyszínen járt.

Bejelentésüket megtehetik az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletén személyesen, illetve telefonon a 46/587-277-es számon, illetve az ingyenesen hívható 112-es segélyhívón.

A Rendőrség a bejelentéseket bizalmasan kezeli.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek