2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogták az illegális házbontókat

Illegálisan bontott egy elhagyatott épületet az a 28 és 24 éves ózdi férfi, akiket állampolgári bejelentésnek köszönhetően a rendőrök fogtak el. A két elkövetővel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Az Ózdi Rendőrkapitányság ügyeletére január 17-én, a délelőtti órákban érkezett bejelentés, miszerint az egyik családi házas övezetben lévő lakatlan épületet két személy éppen bontja. A helyszínre érkező rendőrök a kerítéssel körbekerített telken álló, romos házban igazoltatták két férfit, akik több, az ingatlanból éppen frissen kibontott fémtárgyat (többek között csaptelepeket, kábeleket, betonvasakat, takaró lemezt) akartak elvinni.

Az eltulajdonított értékeket a rendőrök a helyszínen lefoglalták, a cselekmény elkövetésével gyanúsítható elkövetőket pedig előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Információs háttér:

Az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője még 2012. októberében több alkalommal egyeztetett Ózd Városi Önkormányzat képviselő-testületének tagjaival a városban lévő lakatlan ingatlanok jogosulatlan bontásának megelőzése és felderítése érdekében. A megbeszéléseknek és a fokozott rendőri jelenlétnek, illetve az állampolgárok szemfülességének köszönhetően sikerült az újabb illegális bontási cselekményt leleplezni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek