2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Elfogták az encsi útonállókat

Két útonálló erőszakkal vett el televíziós vevőegységet vett egy férfitól Encsen.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság 2013. október 5-én az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben.
A nyomozás adatai szerint két fiatalabb fiú a délelőtti órákban a fügödi városrészen az árokba lökött egy gyalogost, majd a férfitól erőszakkal elvették aznap vásárolt televíziós beltéri egységét, készpénzét, mobiltelefonját és cigarettáját, majd elmenekültek a helyszínről.

 

A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként azonosították és pár órán belül elfogták azt a két 14 és 16 éves helyi fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Az Encsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek