2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Elfogták az encsi útonállókat

Két útonálló erőszakkal vett el televíziós vevőegységet vett egy férfitól Encsen.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság 2013. október 5-én az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben.
A nyomozás adatai szerint két fiatalabb fiú a délelőtti órákban a fügödi városrészen az árokba lökött egy gyalogost, majd a férfitól erőszakkal elvették aznap vásárolt televíziós beltéri egységét, készpénzét, mobiltelefonját és cigarettáját, majd elmenekültek a helyszínről.

 

A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként azonosították és pár órán belül elfogták azt a két 14 és 16 éves helyi fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Az Encsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek