2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elfogták az encsi útonállókat

Két útonálló erőszakkal vett el televíziós vevőegységet vett egy férfitól Encsen.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság 2013. október 5-én az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben.
A nyomozás adatai szerint két fiatalabb fiú a délelőtti órákban a fügödi városrészen az árokba lökött egy gyalogost, majd a férfitól erőszakkal elvették aznap vásárolt televíziós beltéri egységét, készpénzét, mobiltelefonját és cigarettáját, majd elmenekültek a helyszínről.

 

A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként azonosították és pár órán belül elfogták azt a két 14 és 16 éves helyi fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Az Encsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…