2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Elfogták a szerszámtolvajokat

Fél napon belül azonosították és elfogták a rendőrök azt a három elkövetőt, akik a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe betörtek.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves helyi férfival, valamint fiatalkorú, szintén helyi társaival szemben.

A 19 éves gyanúsított társaival együtt 2019. szeptember 4-én 9 órát megelőzően betört a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe, ahonnan különféle szerszámgépeket, festékeket és szerszámkulcsokat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd fél napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akik beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a megtartott házkutatások alkalmával az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A Mezőkeresztesi Rendőrőrs részéről Nagy Gergely r. hadnagy adta vissza az eltulajdonított értékeket Majoros János polgármester Úr részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum