2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Elfogták a szerszámtolvajokat

Fél napon belül azonosították és elfogták a rendőrök azt a három elkövetőt, akik a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe betörtek.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves helyi férfival, valamint fiatalkorú, szintén helyi társaival szemben.

A 19 éves gyanúsított társaival együtt 2019. szeptember 4-én 9 órát megelőzően betört a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe, ahonnan különféle szerszámgépeket, festékeket és szerszámkulcsokat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd fél napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akik beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a megtartott házkutatások alkalmával az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A Mezőkeresztesi Rendőrőrs részéről Nagy Gergely r. hadnagy adta vissza az eltulajdonított értékeket Majoros János polgármester Úr részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek