2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Elfogták a rendőrök a putnoki rablót

Őrizetbe vette a rendőrség azt a nőt, aki betört egy 87 éves idős asszonyhoz, majd amikor az váratlanul hazaérkezett a bevásárlásból bántalmazta és elvette értékeit.

Rablás és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 50 éves nővel szemben.

A gyanúsított 2020. május 12-én a délutáni órákban betört egy putnoki lakásba, ahol értékek után kutatott. A sértett ekkor érkezett meg a bevásárlásból és otthonában szembe találkozott az általa látásból ismert nővel. A betörő ekkor ellökte az idős nőt, aki elesett, és a földön fekvő 87 éves asszonyt a támadó tovább bántalmazta, majd egy kosárral és egy táskával elmenekült a lakásból. A sértettnek a bántalmazás következtében súlyos sérülései keletkeztek.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, aki beismerő vallomást tett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a nőt, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is az ügyészség felé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum