2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogták a miskolci rablókat

Negyed óra alatt elfogták a miskolci rendőrök azokat a rablókat, akik Miskolcon megtámadtak egy fiatal lányt. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást a 25 éves B. Gyulával és fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai alapján a rablók 2013. március 6-án az esti órákban Miskolcon a Szent Anna téri villamosmegállónál hátulról rátámadtak egy 18 éves lányra, akitől a táskáját akarták megszerezni. Az erőszak hatására az elkövetők elvették a földre lökött sértettől az értékeit, majd elmenekültek.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei negyed órán belül felderítették és elfogták a tetteseket, akik mint utóbb kiderült a táskában lévő könyveket – mivel számukra más értéket nem találtak – eldobálták.

A rendőrségre előállított elkövetők közül B. Gyulát a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek