2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elfogták a hajnali rablót

Már a helyszínen elfogták azt a férfit, aki telefont rabolt a nyékládházi állomáson.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 20 éves tiszalöki lakossal szemben. A gyanúsított 2019. május 14-én egy óra körül, a nyékládházi vasútállomáson elkérte alkalmi ismerősétől annak mobiltelefonját. Később a készüléket kérésre sem adta vissza, sőt, hogy azt megtartsa, bántalmazta a telefon 52 éves tulajdonosát. A sértettnek végül sikerült értesítenie a rendőrséget.

A helyszínre kiérkező járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek