2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Elfogták a hajnali rablót

Már a helyszínen elfogták azt a férfit, aki telefont rabolt a nyékládházi állomáson.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 20 éves tiszalöki lakossal szemben. A gyanúsított 2019. május 14-én egy óra körül, a nyékládházi vasútállomáson elkérte alkalmi ismerősétől annak mobiltelefonját. Később a készüléket kérésre sem adta vissza, sőt, hogy azt megtartsa, bántalmazta a telefon 52 éves tulajdonosát. A sértettnek végül sikerült értesítenie a rendőrséget.

A helyszínre kiérkező járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum