2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Elfogták a hajnali rablót

Már a helyszínen elfogták azt a férfit, aki telefont rabolt a nyékládházi állomáson.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 20 éves tiszalöki lakossal szemben. A gyanúsított 2019. május 14-én egy óra körül, a nyékládházi vasútállomáson elkérte alkalmi ismerősétől annak mobiltelefonját. Később a készüléket kérésre sem adta vissza, sőt, hogy azt megtartsa, bántalmazta a telefon 52 éves tulajdonosát. A sértettnek végül sikerült értesítenie a rendőrséget.

A helyszínre kiérkező járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek