2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogott trükkös tolvaj

Többen is jelentkeztek egy rendőrségi felhívás kapcsán, hogy információt adjanak egy feltételezett elkövetőről. A sajóbábonyi „trükkös” tolvajt egy nap alatt azonosította a rendőrség.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövető a székhelyi városban, 2014. szeptember 30-án két helyen követett el  „trükkös” lopást. A férfi, az egyik szolgáltató képviselőjének adta ki magát, majd a sértettek megtévesztésével bement az idős emberek lakásába, ahonnan készpénzt tulajdonított el.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság már a bűncselekmény elkövetése napján felhívást adott közre, amelyre több értékelhető lakossági bejelentés is érkezett. A nyomozók alig egy nap alatt azonosították a férfit, aki miután érzékelte, hogy a kör bezárult, feladta magát a rendőrségen.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. október 2-án lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki K. Zsolt 30 éves sajóbábonyi lakost, aki beismerő vallomást tett.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek